Deset novih turskih serija za sezonu 2021/22

Letnja sezona turskih serija je u toku, a već se priča o novim projektima za sezonu jesen-zima. U sezoni 2021/22 nas očekuje zaista veliki broj kvalitetnih projekata.

Deset novih turskih serija za sezonu 2021/22

Foto Credits: Teammy

Za sada ima deset potvrđenih turskih serija koje privlače dosta pažnje. Prva od njih je serija Barbaroslar / Braća Barbarosa. Projekat se radi u kompaniji ES Film za nacionalni kanal TRT 1. Glavne uloge u seriji će tumačiti Ulas Tuna Astepe i Engin Altan Duzyatan. U pitanju je projekat koji će doneti još jednu istorijsku priču, ovaj put o braći Barbarosa koji su vladali celim Mediteranom i postali glavno oružje Otomanske imperije.

Druga je serija Alparslan. U pitanju je nastavak, druga sezona popularne turske serije Uyanis Buyuk Selcuklu. Međutim, nastavak je samo tehnički jer je radnja u novom delu potpuno drugačija u odnosu na prvu sezonu. U centru pažnje ove turske serije biće sultan Alparslan kog će tumačiti Baris Arduc. Pored njega glavnu ulogu u seriji će glumiti Fahriye Evcen.

Serija Uc Kurus će naslediti seriju Cukur. Naslediće njen termin ponedeljkom uveče na kanalu Show TV a vrlo slična će biti i po radnji. Glumački kadar ovog projekta očekuje se vrlo brzo.

Još jedan istorijski projekat je i serija Destan u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Ebru Sahin. Projekat se radi u  produkciji kompanije Bozdag Film koja je zaslužna za hitove poput serija Kurulus Osman  i Dirilis: Ertugrul. Pregovori za mušku glavnu ulogu su u toku. Radnja ove turske serije doneće ljubavnu priču o devojci koja odrasta u siromaštvu i khanovom sinu čije su ruke paralizovane. Sve se dešava u 9. veku u Centralnoj Aziji, pre nego što su Turska plemena islamizovana.

Tu nije kraj najavljenim projektima. Tu su još i serije:

  • Kanunsuz Topraklar – U produkciji Gold Filma, glavne uloge će tumačiti Ugur Gunes i Esra Bilgic.
  • Mahkum / Zatvorenik – Glavna uloga Onur Tuna. Serija predstavlja adaptaciju korejske drame.
  • Ayrilik / Razvod – Glavna uloga Gokce Bahadir. Projekat predstavlja adaptaciju britanske TV serije The Split.
  • Aziz – U produkciji O3 Medya. Glavni glumac će biti Murat Yildirim koji će u seriji tumačiti lik po imenu Aziz Paydar. Radnja serije se dešava u 30. godinama prošlog veka u Antakiji.
  • Yargi / Presuda – Još jedna advokatska serija. Glavne uloge u ovom projektu će tumačiti Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu.
  • Mevlana – Istorijska serija. Glavne protagoniste serije će tumačiti Timucin Esen, Kaan Yildirim i Yusuf Cim. Ova turska serija se radi u produkciji Kale Film i predstavlja jedan od najznačajnijih projekata u novoj sezoni.

Uz to očekuju se potvrde o serijama Intibah, Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi, Istanbul Hatirasi / Istanbulske uspomene i još nekoliko projekata. Sve u svemu očekuje nas nekoliko zaista sjajnih projekata kada su turske serije u pitanju.

NOVO - Uskoro početak snimanja serije Yargi / Presuda

 By: Milt-TV Exposed