Dileme više nema - Hande Ercel i Kerem Bursin su ZAJEDNO! (FOTO)

Glavni protagonisti turske serije Sen Cal Kapimi, Hande Ercel i Kerem Bursin boravili su zajedno na Maldivima gde su odmarali tokom pauze u snimanju seirje. Prethodnih dana postavili su nekoliko zanimljivih instastorija koji su privukli veliku pažnju.

Dileme više nema - Hande Ercel i Kerem Bursin su ZAJEDNO! (FOTO)

Prvo je Kerem postavio fotografiju na kojoj se nalazila silueta žene koju je opisao kao "predivnu". Nakon toga, Hande Ercel je uzvratila instastorijem sa Keremovom slikom gde se nadovezala i kratko napisala "I ti, the B.".Već tada mnogi su bili ubeđenei da se između njih dvoje rodila ljubav! Zvanične potvrde u vidu komentara ovog para nema, ali fotografija nekada govori više od reči. Po povratku sa Maldiva, Hande i Kerem su se držali za ruke! To nije promaklo ljudima koji su se našli u blizini i fotografisali par. Vest i tu fotografiju prenela je i poznata turska novinarka Birsen Altuntas.

Neki će se sada zapitati, da li su Hande i Kerem bili u vezi i tokom snimanja serije, a sve to vešto krili od drugih. Bilo kako bilo, ova nova ljubavna veza obradovala je milione fanova njih dvoje, a i same serije Sen Cal Kapimi!

NOVO - Hulya Diken u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka

By: Milt-TV Exposed