Kaan Urgancioglu kao tužilac u novoj seriji Yargi / Presuda

Lepe vesti za fanove turskog glumca Kaana Urgancioglua. Njihov omiljeni glumac, koji se u poslednje vreme nešto slabije pojavljivao na TV ekranima se vraća serijom koja će doneti priču o turskom pravosudnom sistemu.

Kaan Urgancioglu kao tužilac u novoj seriji Yargi / Presuda

Foto Credits: IMDB

Snimanje turske serije Yargi / Presuda će početi prvih dana u avgustu. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Ay Yapim, a serija će biti emitovana na Kanalu D. Režiser ovog projekta koji je ranije nosio naziv Rekabet će biti Ali Bilgin. Scenario piše Sema Ergenekon. Nova serija Yargi je pripremana čak godinu dana.

Glavne uloge će tumačiti Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu. Pinar će glumiti advokaticu po imenu Ceylin Erguvan. Kaan Urgancioglu će u seriji Yargi / Presuda tumačiti lik tužioca koji se zove Ilgaz Kaya. Takođe, ovoj seriji se priključio i Ugur Aslan koji će glumiti policajca. Ovi likovi sa njihovim uzbudljivim životima će se susretati kako u sudnici, tako i van nje. Da bi došli do željenog cilja mnogo puta će se sukobiti sa drugim ljudima.

Kaan Urgancioglu trenutno snima novi film za Netflix digitalnu platformu. U tom projektu će tumačiti glavnu ulogu zajedno sa Asli Enver, a nakon završetka snimanja filma, preći će na set nove serije.

NOVO - Otkazano snimanje nove sezone turske serije Dolina vukova?!

 By: Milt-TV Exposed