Kerem Bursin ima konkurenta u Španiji?!

Vest da su Kerem Bursin i Hande Ercel, zvezde popularne serije Sen Cal Kapimi, u ljubavnoj vezi u privatnom životu obišle su ceo svet. Kerem i Hande su zajedno boravili na odmoru na Maldivima, gde se otkrilo dosta toga o njihovom odnosu.

Kerem Bursin ima konkurenta u Španiji?!

Foto Credits: TMDb / El Nacional

Par je u nekoliko navrata isticao da između njih nema ništa više sem prijateljstva. Sve to je počelo da se demantuje samo od sebe kada su tokom boravka na egzotičnoj destinaciji objavljivali zanimljive fotografije i instastorije. Po povratku sa Maldiva, njih dvoje su uslikani kako se drže za ruke. Da su zajedno i u privatnom životu, potvrdio je Kerem Bursin po dolasku na snimanje nastavka serije Sen Cal Kapimi.

Taj projekat polako stiče sve veću popularnost u Španiji. Povodom emitovanja serije na Divinity TV kanalu u toj zemlji, Hande Ercel je dala kratak intervju. U njemu je istakla da bi volela da na sceni radi sa Miguelom Angelom Silvestreom, poznatim španskim glumcem. Vrlo brzo nakon toga, oglasio se i sam Silvestre. On je na svom Instagram storiju napisao da bi vrlo rado sarađivao sa Hande. Potom su počele da se otkrivaju razne informacije. Hande i Miguel Angel su u prijateljskoj komunikaciji još od jeseni. Prate jedno drugo na Instagramu i s vremena na vreme razmene po neku poruku.

Odmah po objavljivanju Instastorija španskog glumca, turski mediji su masovno preneli tu vest. Juče su otišli i korak dalje. U velikom broju medija u Turskoj između ostalog piše da je Kerem Bursin dobio konkurenciju u vidu španskog glumca!

NOVO - Dve vesti o novoj turskoj seriji Ersan Kuneri

 By: Milt-TV Exposed