Kerem Bursin – Preko Teksasa do zvezda

Kerem Bursin je jedan od turskih glumaca koji bez dileme privlači veliku pažnju gde god se pojavi. Bursin dominira sjajnim glumačkim sposobnostima ali i svojom markantnom pojavom i fizičkim izgledom.

Kerem Bursin – Preko Teksasa do zvezda

Bursin je rođen u Turskoj, tačnije u Istanbulu 4. juna 1987. godine. Njegov otac Pamir dugi niz godina vodio je međunarodnu kompaniju, tako da se Kerem zajedno sa porodicom često selio. Živeo je u Indoneziji, Maleziji, Škotskoj, Emiratima i SAD. Upravo je boravak u Americi ostavio najveći trag u Keremovoj glumi i kompletnoj ličnosti. Sa porodicom se 2002. godine preselio u Teksas. Vrlo brzo je pokazao veliki talenat na muzičkom polju ali i glumi. Ubrzo je osvojio mnoge nagrade vezane za glumu, uključujući i nagradu za najboljeg glumca Teksasa. Nakon srednje škole preselio se u Boston gde je studirao marketing i komunikacije, a potom se fokusirao na studije glume. Poslednji semestar koledža završio je u Los Anđelesu. Kerem Bursin je često isticao koliko mu je značajno pozorište i rad u njemu. Neprestano se razvijao kao glumac i usavršavao glumačku obuku. Kako je sam isticao u raznim intervjuima, nije mu bilo teško da obavlja razne poslove. Tako je jedno vreme čistio toalete, pa je bio i zadužen za higijenu u teretani. Radio je kao konobar i vozač i ništa od toga mu nije padalo teško. Njegova najveća ljubav je bila gluma i upravo ona ga je vinula u visine. Nakon boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, Kerem Bursin se vratio u rodni grad Istanbul. U njemu je na jednom venčanju upoznao vlasnicu agencije za upravljanje talentima, Gaje  Sokmen koja mu pomogla da se probije u svet kinematografije.

U svet kinematografije zakoračio je 2014. godine ulogom u filmu Unutursam Fisilda (Šapni ako zaboravim). Tu je imao malu ali važnu ulogu koja mu je donela nekoliko priznanja i nagrada. Potom se oprobao i u televizijskoj seriji Seref Meselesi (Pitanje časti). Nakon toga njegova karijera je krenula uzlaznom putanjom. Često je u centru pažnje bio i zbog privatnog života. Kerem Bursin bio je u ljubavnoj vezi sa Serenay Sarikayom u danima kada je ona važila za jednu od najpopularnijih turskih glumica. Danas, Kerema opet povezuju sa jednom damom koja je trenutno najpopularnija turska glumica na društvenim mrežama. Mnogo se piše i priča o njegovom odnosu sa Hande Ercel. Kerem i Hande zajedno sarađuju na setu turske serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Glumački par je više puta poricao da među njima ima nešto više od prijateljstva, ali fanovi se i dalje nadaju da bi ljubav mogla da se rodi (ili se već rodila) . Upravo ta serija, odnosno glavna uloga u njoj je Kerema digla među zvezde. Društvene mreže se „usijaju“ pred i posle svake epizode ovog projekta. Gledanost u Turskoj možda nije na zavidnom nivou u poslednje vreme, ali je serija pravi fenomen kada su Instagram i Twitter u pitanju. Serija ide na kraću pauzu i sve češće postavlja se pitanje koji je Keremov naredni projekat. Ono što je sigurno da se Bursin vraća u ovu istu seriju na leto kada se nastavlja Sen Cal Kapimi. Uloga nakon ove mogla bi da bude jedna od najvažnijih u njegovoj karijeri. Ukoliko ovaj sjajni glumac bude imao još jednu zapaženu ulogu – nebo je granica. Sve je moguće, pa čak da se jednog dana i vrati u SAD, tačnije Holivud. Po glumi, ljudskim ali i svim drugim karakteristikama njemu je mesto tamo.

Priča o Keremu Bursinu ne može proći a da se ne dotaknemo njegovog sjajnog fizičkog izgleda. Glumac mnogo vremena provodi u teretani i doveo je svoje telo gotovo do savršenstva. To nije promaklo ni mnogim proizvođačima sportske opreme. Od 2016. do 2017. godine bio je i zaštitno lice kompanije „Nike“. Trenutno je zaštitno lice kompanije „Under Armour“ ali i „BMW“-a za Tursku.

Kerem Bursin pored engleskog i turskog jezika tečno govori i francuski jezik. Zaista sjajan CV momka koji će 4. juna napuniti tek trideset i četri godine.

By: Milt-TV Exposed