Murat Yildirim u novoj TV seriji Aziz?!

Stižu nove vesti vezane za karijeru turskog glumca Murata Yildirima. Prema pisanju više izvora, Murat će se pojaviti u novom projektu.

Murat Yildirim u novoj TV seriji Aziz?!

Foto Credits: Twitter

U pitanju je nova serija kompanije O3 Medya koja se snima za televizijski kanal Show TV. Naziv nove turske serije je Aziz. Prvu epizodu će režirati Zeynep Gunay Tan. Nakon toga će u režiju biti angažovan i Recai Karagoz. Scenario za seriju piše Eda Tezcan, koja je poznata po scenarijima za serije Hercai i Seref Sozu. U toku su pregovori sa Ahmetom Mumtazom Taylanom i Firatom Tanisom.

Prema prvim informacijama, nova serija će biti slična seriji Karaday u kojoj je glavnu ulogu tumačio Kenan Imirzalioglu. Serija će biti smeštena u slično vremensko razdoblje, sedamdesete godine prošlog veka. Radnja će biti zasnovana na značajnim događajima iz istorije Antakie. Serija će biti snimana u Istanbulu.

Pregovori sa Yildirimom za glavnu ulogu u seriji Aziz su već u poodmakloj fazi. Murat Yildirim još uvek nije potpisao ugovor za rad na tom projektu, a kako stvari stoje samo je pitanje vremena kada će i to učiniti.

NOVO - Engin Altan Duzyatan postao žrtva prevare – dobio lažni ček!

 By: Milt-TV Exposed