Na setu serije Masumiyet / Nevinost se rodila ljubav?!

Stiže nam priča o još jednom novom glumačkom ljubavnom paru. Ovaj put, ljubav se desila na setu turske serije Masumiyet / Nevinost.

Na setu serije Masumiyet / Nevinost se rodila ljubav?!

Foto Credits: IMDB

Prema pisanju turske štampe, Serkay Tutuncu i Ilayda Alisan koji su zajedno glumili u ovoj seriji otpočeli su ljubavnu vezu. Par je navodno čak i na zajedničkom odmoru. Po završetku rada na seriji Masumiyet, Serkay i Ilayda su otišli na odmor sa prijateljem Denizom Isinom. Vest da su zaista zajedno na odmoru potvrđena je iz nekoliko izvora. Ipak, da su u ljubavnoj vezi za sada se samo nagađa. Još uvek se nisu zvanično oglašavali po ovom pitanju. Ko zna, možda potvrdu veze dobijemo kao i u slučaju Hande Ercel i Kerema Bursina, baš tokom boravka na odmoru.

Podsećamo, Serkay Tutuncu je u seriji Masumiyet tumačio ulogu Ilkera Ilgaza. Pre toga je na sebe skrenuo pažnju ulogom Ozana u seriji Bay Yanlis / Gospodin pogrešni. Iyalda Alisan je u seriji Nevinost glumila Elu Yuksel. Pre toga imala je zapažene uloge u serijama Sampiyon i The Protector. Serkay je rođen 1991. godine, a Ilayda 1996.

NOVO - Potvrđeno snimanje rimejka serije Leyla ile Mecnun

 By: Milt-TV Exposed