Šokantna promena radnje - Baris Arduc u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu / Buđenje velikih Seldžuka!

Stižu nove vesti vezane za glumački kadar turske serije Uyanis Buyuk Selcuklu. Vesti se odnose na novu sezonu i novog, veoma popularnog glumca.

Šokantna promena radnje - Baris Arduc u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu / Buđenje velikih Seldžuka!

Foto Credits: Haberler

U novoj sezoni ove istorijske turske serije gledaoci će u ulozi Sultana Alpa Arslana, Meliksahovog oca gledati Baris Arduca. To znači da ćemo se u novoj sezoni oprostiti od Bugre Gulsoya i Ekina Koca. Na ovaj način će se pričanje priče u radnji serije u retrospektivi po prvi put upotrebiti u turskim televizijskim serijama. U naredne tri sezone kako je planirano, glavni lik će biti Alp Arslan (Baris Arduc). Dakle, nema zabune, Alp Arslan je Meliksahov otac i Sencerov deda.

U novim sezonama gledaćemo priču koja se desila pre radnje u prvoj sezoni. Zbog promena samog koncepta serije videćemo i velike promene u glumačkom kadru. Bugra Gulsoy, Ekin Koc, Hatice Sendil, Sezin Akbasogullari, Sevda Erginci i Ismail Ege Sasmaz će napustiti rad na ovoj seriji. Takođe, grupa scenarista je već napustila projekat serije Uyanis Buyuk Selcuklu.

Takođe, plan je da budu emitovane četiri sezone ovog projekta. Ukoliko se rejting serije bude držao na ovako visokom nivou, nema prepreka da se to i ostvari.

Podsećamo, sve epizode turske serije Uyanis Buyuk Selcuklu / Buđenje velikih Seldžuka sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Najbolje turske istorijske serije (ANKETA)

 By: Milt-TV Exposed