Turska serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata sezona 2 (VIDEO NAJAVA)

Serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata imala je finale prve sezone u epizodi 39. Potvrđena je vest da nas 9. juna očekuje nastavak ove popularne televizijske serije.

Turska serija Sen  Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata sezona 2 (VIDEO NAJAVA)

Foto Credits: Fox TV

Nova sezona doneće dosta promena. Prva se odnosi na dan emitovanja serije. Vraćen je stari termin, tako da ćemo seriju Pokucaj na moja vrata gledati sredom uveče na turskom kanalu Fox TV.

Kada je reč o samoj radnji u ovoj seriji i ona je doživela, tj. doživeće značajne promene. U radnji serije imamo vremenski skok od pet godina u odnosu na prvu sezonu. To znači da će se radnja sezone 2 dešavati pet godina nakon događaja kojim je završena prva sezona. Eda je na kraju prve sezone saznala da je Serkan bolestan, tj. da ima tumor na mozgu i sve nakon toga je misterija. U novoj sezoni otkrivaćemo polako šta se to dešavalo tokom tih pet godina i pratiti nova dešavanja i nastavak ljubavne priče. U tom vremenskom periodu Serkan i Eda su bili razdvojeni. Eda je živela u Italiji, a pojaviće se sudeći po najavi na dodeli nagrada za najboljeg biznismena godine u Turskoj. Tada će se ovaj par ponovo sresti. Od ranije je poznato da će Serkan i Eda biti roditelji u novoj sezoni. Sudeći po najavi, Serkan nije znao da Eda i on imaju žensko dete.

Glumački kadar će takođe doživeti nekoliko promena. Već u narednim danima možete očekivati vesti o novim imenima u ovoj turskoj seriji. Neke od glumaca više nećemo gledati u ovom projektu, a o svemu tome ćemo vas obaveštavati. Nema sumnje da nas očekuje zanimljiv nastavak radnje u ovoj seriji. Prema prvim informacijama plan je da serija ima ukupno 50 epizoda i da finale, odnosno kraj cele serije bude u septembru. Međutim, ako smo nešto naučili kada je ovaj projekat u pitanju, to je da ništa nije sigurno. Ono što je ipak izvesno je da od srede 9. juna ponovo gledamo ljubavnu priču koja je obeležena time što su glavni glumci Hande Ercel i Kerem Bursin u ljubavnoj vezi i u privatnom životu. Producenti i scenaristi najavljuju dosta humora i da će serija ponovo postati ono što treba da bude - romantična komedija. Da li će tako i biti imaćemo priliku da saznamo za manje od mesec dana. Do tada, pogledajte kratku video najavu sa prevodom koja nam otkriva samo delić nove sezone.

Seriju Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata sa prevodom gledajte na MOVTEX.COM.

NOVO - Otpočelo snimanje nove turske serije Bas Belasi

 By: Milt-TV Exposed