Buğra Gülsoy i Ekin Koç u novoj istorijskoj seriji

Ekin Koç i Buğra Gülsoy glumiće u novoj istorijskoj seriji TRT1 kanala pod nazivom Nizam-ı Alem. Nova televizijska sezona, koja počinje u Turskoj u septembru, obećava da će biti bogata istorijskim projektima. Uz TV serije Poslednji car i The Ottoman, biće emitovano još najmanje šest novih istorijskih serija. Tu spadaju ambiciozni projekat TRT1 kanala – ...

Buğra Gülsoy i Ekin Koç u novoj istorijskoj seriji

Ekin Koç i Buğra Gülsoy glumiće u novoj istorijskoj seriji TRT1 kanala pod nazivom Nizam-ı Alem.

Nova televizijska sezona, koja počinje u Turskoj u septembru, obećava da će biti bogata istorijskim projektima. Uz TV serije Poslednji car i The Ottoman, biće emitovano još najmanje šest novih istorijskih serija. Tu spadaju ambiciozni projekat TRT1 kanala - Barbaros, kao i istorijsko-epska drama Nizam-ı Alem.

Zaplet u seriji Nizam-ı Alem zasnovan je na borbi države Seljuka protiv moćnog „Starog čoveka planine“ Hasana ibn al Sabe, koji je osnovao državu Nizari. On je stvorio je Red ubica koji su prestravili ne samo istočni, već i zapadni svet. Projekat je kreirao Akli film i njegov producent i režiser Emre Konuk.

Bugra Gulsoi i Ekin Koc biće vodeći glumci u seriji. Bugra će na ekranu tumačiti lik jednog od najmoćnijih sultana u istoriji seldjuške države Malik-Shah I, sina i naslednika sultana Alpa Arslana. Ekin Koc glumi Ahmada Sansara, najmlađeg sina i poslednjeg sultana iz dinastije Seljuka.

By: TV Exposed