U ponedeljak uživo prenos koncerta Tropiko benda

U okviru serije koncerata “Beograd pobeđuje” koji se organizuju ispred Skupštine grada u ponedeljak 27. aprila, svoj koncert će održati Tropiko bend. Koncerti iz ove serije se održavaju svakog ponedeljka, srede i petka, od 18h. Koncert Tropiko benda u ponedeljak svi zainteresovani mogu gledati putem linka live.beograd.gov.rs kao i na programima RTS 2, Studio B ...

U ponedeljak uživo prenos koncerta Tropiko benda

U okviru serije koncerata "Beograd pobeđuje" koji se organizuju ispred Skupštine grada u ponedeljak 27. aprila, svoj koncert će održati Tropiko bend.

Koncerti iz ove serije se održavaju svakog ponedeljka, srede i petka, od 18h. Koncert Tropiko benda u ponedeljak svi zainteresovani mogu gledati putem linka live.beograd.gov.rs kao i na programima RTS 2, Studio B i K1.

Tim povodom momci iz Tropiko benda su se obratili saopštenjem.

- Kako kaže Viktor Igo: "Muzika izražava sve ono što se ne može izraziti rečima, a ne sme ostati neizrečeno." Zato ćemo u ponedeljak uveče kroz našu muziku izraziti najdublje poštovanje svima onima koji se na "prvoj liniji fronta" bore za sve nas, kao i svima vama koji na bilo koji način doprinosite da nam bolji dani dođu sto pre! - piše na zvaničnoj Instagram stranici Tropiko benda.- Pokusaćemo da kroz našu muziku olakšamo socijalnu distancu koja u ovim danima predstavlja najveći izazov, ali i najveci doprinos svih nas. Ostanite kod kuće, budite solidarni i brinite o sebi i onima koje volite! -  piše u saopštenju.

By: TV Exposed