Glumačka harmonija Buraka Deniza i Dilan Cicek Deniz je uspela!

Na trejleru TV serije Yarim Kalan Asklar koja će startovati 10. septembra na Blu TV, pojavljuje se više detalja. Serija u kojoj igraju Burak Deniz i Dilan Cicek Deniz u glavnoj ulozi očekuje se s uzbuđenjem i radoznalošću. Dilan Cicek Deniz, koja je bila često kritikovana prvih nedelja kada je igrala lik Sene u seriji ...

Glumačka harmonija Buraka Deniza i Dilan Cicek Deniz je uspela!

Na trejleru TV serije Yarim Kalan Asklar koja će startovati 10. septembra na Blu TV, pojavljuje se više detalja. Serija u kojoj igraju Burak Deniz i Dilan Cicek Deniz u glavnoj ulozi očekuje se s uzbuđenjem i radoznalošću.

Dilan Cicek Deniz, koja je bila često kritikovana prvih nedelja kada je igrala lik Sene u seriji Cukur, kasnije se poboljšala. Takođe je potrebno podsetiti da je glumica bila cenjena na kraju raspleta događaja i ostavila publiku u suzama nakon napuštanja Cukur.

Glumica, koja je neko vreme odmarala posle serije Cukur i ispitivala nove projekte, dodatno se poboljšala učestvujući u uzastopnim produkcijama. Dilan Cicek Deniz, koja je glumila sa Metin Akdulgerom u filmu Tomorrow’s One Ticket, takođe je igrala u seriji Yarım Kalan Asklar za Blu TV.

Harmonija i energija Buraka Deniza i Dilan Cicek Deniz prenosi se i na  publiku. Zajednička poenta u komentarima na objavljenim trejlerima bila je da su ova dva vodeća glumca veoma kompatibilni jedno sa drugim. Gledalac je rekao, „Obožavam sklad između Buraka i Dilan”. Pored toga, Dilan je dosta poboljšala svoju glumu. Ona je rekla da je osećaj bio "vrlo dobar" u kratkom trejleru.

S druge strane, Burak Deniz je učinio još jedan važan korak nakon serije Bizim Hikaye, sa svojim već očekivanim kvalitetnim izvođenjem. Burak Deniz, koji glumi u seriji Yarım Kalan Asklar, sarađivaće i sa Alinom Boz u seriji zvanoj Maraslı u sezoni 2020-2021.

By: TV Exposed