Yali Capkini ima i sjajan rejting i popularnost na društvenim mrežama

Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu su u glavnim ulogama u TV seriji Yali Capkini, koja se emituje na Star TV-u petkom uveče.

Yali Capkini ima i sjajan rejting i popularnost na društvenim mrežama

Foto Credits: IMDB

Uz uspešno partnerstvo dvoje mladih glumaca, snagu priče i veličanstvenu predstavu ostalih glumaca, serijal Yali Capkini je zabeležen kao najuspešniji projekat ove sezone.

Serija, koja je povezala milione gledalaca od dana kada je počela, izazvala je eksploziju gledanosti Star TV-a, koja već dugi niz godina ima problema sa gledanošću.

Produkcija koja je započela u Gaziantepu, a zatim nastavljena u Istanbulu, bila je produkcija koja je ostavila traga u sezoni 2022-2023 sa svojim dvocifrenim rejtingom i velikim prodorom na društvenim mrežama.

Milioni gledalaca, koji su pratili seriju Yali Capkini od prve epizode, doživeli su veoma različite emocije u avanturi od 35 epizoda.

U ponedeljak kraj sezone

Nova 36. epizoda serije, koja će biti emitovana u petak, 9. juna, biće ujedno i finale sezone i svi se radoznalo pitaju šta će se desiti.

Serija Yali Capkini takođe je pokazala odličan učinak na društvenim mrežama. Postigavši veoma dobre rezultate u istraživanju „najpopularnije TV serije“ koje je sprovela Adba TV, projekat Yali Capkini je ponovo bio na vrhu tokom nedelje 29. maja i 4. juna. Sa brojem poruka koje su nedostižne svim konkurentima, ovaj projekat je postigao odličnu interakciju na društvenim medijima dok se približava zatvaranju svoje prve sezone.

Evo i kompletne rang liste.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Otpočeo rad na seriji Gun Isigim / Moje sunce

By: TV Exposed