Otpočeo rad na seriji Gun Isigim / Moje sunce

Ekipa se okupila na setu nove turske serije pod nazivom Gun Isigim / Moja sunce. Čitalačke probe su odradjene i uskoro počinje snimanje kadrova na ovom projektu.

Otpočeo rad na seriji Gun Isigim / Moje sunce

Foto Credits: Dizilah

Kerem Bursin se vraća na TV ekrane! Čitalačke probe za seriju Gun Isigim / Moje sunce u kojoj će njegova partnerka biti Hafsanur Sancaktutan su uspešno odradjene.

U pitanju je projekat koji će doneti romantičnu priču, serija koju kompanija Ay Yapim priprema za Kanal D.

Za scenario je zadužena Kubra Sulun koja iza sebe ima projekte Afli Ask i Benim Tatli Yalanim, a za režiju je zadužen Ali Bilgin.

Prve informacije o radnji

Prema dostupnim informacijama serija Gun Isigim / Moje sunce ispričati priču o Oguzu Alaci, koji se pre nekoliko godina odselio od kuće jer je bio ogorčen prema svom ocu. Oguz je uspešan poslovan čovek, koji je osnovao aplikaciju, prodao je i živeo luksuzan život na Majorci. Međutim, on je prinuđen da se vrati u Istanbul nakon očeve smrti i zbog testamenta.

U testamentu, Oguzov otac Vahit Alaca je zatražio da postane staratelj njege troje dece koju je dobio sa njegovom drugom ženom, Muge. Dok se nađe u ovoj neočekivanoj situaciji, Oguz će upoznati Leylu, koja je deo neke lažne priče. Oguza i Leylu (ukoliko u poslednjem trenutku ne bude promene u imenima) će tumačiti Kerem i Hafsanur.

Glumačka ekipa serije takođe uključuje imena: Hatice Aslan, Serif Erol, Cemre Ebuzi, Nazmi Kirik, Aziz Caner Inan, Mine Kilic, Ogulcan Arman Uslu, Durukan Celikkaya, Ozgun Akacca i Adin Kulce.

View this post on Instagram

A post shared by Dizilah (@dizilah)

NOVO - Demet Ozdemir i dalje drži vrh popularnosti

By: TV Exposed