Demet Ozdemir i dalje drži vrh popularnosti

Demet Ozdemir je iza sebe ostavila sezonu u kojoj se vratila na ekrane sa uzbudljivom TV serijom Adim Farah / Zovem se Farah, koju su njeni fanovi željno čekali.

Demet Ozdemir i dalje drži vrh popularnosti

Foto Credits: Haberler

Ozdemir, koja je otišla na odmor nakon što je ušla u finale sezone u 14. epizodi TV serije Adim Farah, u kojoj je delila glavnu ulogu sa Enginom Akyurekom, jedno je od imena koje nikada ne pada sa dnevnog reda društvenih mreža.

Demet Ozdemir, koja se popela na vrh liste imena o kojima se najviše priča na društvenim mrežama u toku 2023. godine, posebno sa likom Farah koju je igrala, ponovo je milionima obožavalaca poklonila uzbudljive trenutke.

Prva sezona serije Adim Farah od 14 epizoda pružila je različite emocije.

Demet, Afra pa Su Burcu

Iako je Demet Ozdemir kritikovana zbog prve jedne ili dve epizode na početku, našla je snažnu podršku u okruženju društvenih mreža u sledećoj fazi serije Zovem se Farah.

Glumica, koju njeni fanovi u zemlji i inostranstvu veoma cene zbog uloge u seriji Adim Farah / Zovem se Farah, još jednom je krunisala uspeh kao najpopularnija turska glumica prošle nedelje na društvenim mrežama.

U sedmičnoj evaluaciji koju je napravila Adba TV, vidimo da je na trećem mestu ostala Su Burcu Yazgi Coskun, koja je dugo bila na vrhu ove liste, a Afra Saracoglu, koja je imala sjajan upseh sa TV serijom Yali Capkinıi, bila je na drugom mestu.

Evo i kompletne rang liste.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Kenan Imirzalioglu čeka pravu TV seriju

By: TV Exposed