Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice se nastavlja početkom septembra!

Prva sezona serije Ates Kuslari / Vatrene ptice bila je o siromaštvu, druga sezona će biti o bogatstvu!

Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice se nastavlja početkom septembra!

Foto Credits: RiriNano

Snimanje druge sezone serije Ates Kuslari, koja je jedan od ambicioznih projekata petkom uveče, traje već neko vreme.

Serija, za koju se očekuje da će početkom septembra obradovati publiku novim epizodama, emitovaće se nekoliko nedelja ranije od novih sezona serija Yali Capkini i Kizilcik Serbeti, stvarajući atmosferu strateške odluke.

S obzirom na to da će serija Kanala D pod nazivom Arka Sokaklar, koja je godinama stekla čvrstu poziciju petkom uveče, biti obnovljena i vratiti se na ekran, pozicija za projekat Ates Kuslari / Vatrene ptice neće biti nimalo laka.

Značajne promene

Uzimajući u obzir uspeh u prvim sezonama i projekta Yali Capkini, čiji se scenario dosta promenio, i Kizilcik Serbeti, koji je poznat po svojim inovacijama, konkurencija za gledanost će biti teška u petak uveče.

Pošto je ekipa TV serije Ates Kuslari dobro poznavala ovu situaciju, okupili su se u avgustu i počeli da snimaju. Objavljen je i prvi trejler druge sezone serije.

U novoj sezoni gledaćemo kako se lik Gulayse (Lara) baca u potpuno drugačiji život dok pronalazi svoju pravu porodicu. Ovaj novi život takođe donosi bogatstvo, i dok se lik Gulayse u prvoj sezoni izdvajao sa siromaštvom, čini se da će u drugoj sezoni doživeti značajne promene sa efektima bogatstva.

Tu je i pomenuta video najava.

NOVO - Ahmet Kural se vraća na TV ekrane serijom Sev Kardesim

By: TV Exposed