Spremne promene za seriju Savasci – čak šest novih glumaca!

Turska serija Savasci je jedan od projekata koji je doživeo najveći sunovrat. Između dve sezone, neki od glavnih likova su napustili seriju a rejting je drastično opao.

Spremne promene za seriju Savasci – čak šest novih glumaca!

Foto Credits: IMDB

Tu se na prvom mestu misli na odlazak Berka Oktaya iz ove serije. Nakon toga dugo se čekao početak nove sezone. Kada je do njega došlo, serija je počela bez nekih većih najava. Imala je samo jednu kratku video najavu, jednostavno nije bilo one uobičajene euforije. Sve to za rezultat je imalo veoma loš rejting. Gledanost serije u novoj sezoni je bila na veoma niskom nivou, da su je mediji u Turskoj nazvali „tužan rejting“. Prema pisanju Birsen Altuntas, Limon film kompanija u čijoj produkciji se radi ovaj projekat sprema drastične promene.

Seriji Savasci će se tako priključiti šest novih glumaca. Nije otkriveno o kome se radi, ali će prema najavama produkcija pokušati da nekim zvučnijim imenima vrate interesovanje za ovu seriju. Ukoliko se niska gledanost nastavi i u još jednoj sezoni, budućnost celokupnog projekta dolazi pod znak pitanja...

NOVO - Današnji slavljenik je Ulas Tuna Astepe!

By: Milt-TV Exposed