Hazal Kaya kritikovala tursku filmsku industriju zbog diskriminacije

Glumica Hazal Kaya je u svom poslednjem intervjuu kritikovala standarde turske TV industrije, koji stavljaju tabu na žene sa viškom kilograma. Kako navodi glumica ukoliko imate viška kilograma, a dama ste, nije moguće dobiti glavnu ulogu u nekom od projekata turske filmske industrije. Kako ističe, i sama se suočila sa ovom diskriminacijom – bilo je ...

Hazal Kaya kritikovala tursku filmsku industriju zbog diskriminacije

Glumica Hazal Kaya je u svom poslednjem intervjuu kritikovala standarde turske TV industrije, koji stavljaju tabu na žene sa viškom kilograma.

Kako navodi glumica ukoliko imate viška kilograma, a dama ste, nije moguće dobiti glavnu ulogu u nekom od projekata turske filmske industrije. Kako ističe, i sama se suočila sa ovom diskriminacijom - bilo je perioda kada se ugojila, trebalo je da bude na naslovnici časopisa, ali u poslednjem trenutku je saznala da je uredništvo odlučilo da njenu fotografiju postavi samo na unutrašnje stranice. Sve zbog njene težine, tj. viška kilograma.

-Percepcija glumica samo u pogledu standarda lepote je pogrešna. Devalvira čoveka. Klišej da će žena biti uspešna samo ako je lepa nije u redu. A pritisak na glumce na društvenim mrežama može biti samo opasan. Napokon, ljudi su različiti, sa različitim emocionalnim povratkom, neki će učiniti sve da smršaju, ali takve stvari mogu da ubiju. - istakla je glumica.

Da li se slažete sa njom? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Žestoka svađa Buraka Ozcivita i Fahriye Evcen?!

NOVO- Poznata uloga Furkana Palalija u seriji Bir Zamanlar Cukurova

By: TV Exposed