Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan kao glavni glumci nove turske serije?!

Stigle su lepe vesti za fanove turske glumice Hafsanur Sancaktutan. Njihova omiljena glumica će se vrlo verovatno vratiti na ekrane novom serijom digitalne platforme Disney Plus.

Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan kao glavni glumci nove turske serije?!

Foto Credits: Internet Haber

O kompaniji Disney Plus je već bilo dosta reči u prethodnom periodu. Ljudi sa ove digitalne platforme imaju jako ozbiljne planove kada su u pitanju turske serije.

Među glumcima koji će tumačiti uloge u njihovim projektima u Turskoj će se prema najavama pojaviti i Hafsanur Sancaktutan. Ova mlada glumica je pažnju na sebe privukla ulogom u seriji Son Yaz / Poslednje leto. Nakon toga dovođena je u vezu sa serijama Baba / Otac i Suslu Korkuluk.

Hafsanur je odbila da tumači ulogu sestre glavnog lika u seriji Otac, dok su i pregovori za njen posao u seriji Suslu Korkuluk takođe propali. Sada stižu nove informacije.

Hafsanur Sancaktutan je sada dobila ponudu za glavnu ulogu nove serije kompanije MF Yapim koja se priprema za Disney Plus digitalnu platformu. Od ranije je poznato da je Kerem Bursin u završnoj fazi pregovora sa ove dve kompanije i gotovo izvesno je u pitanju ista serija.

Ukoliko ne bude većih iznenađenja u narednom periodu bi mogli da dobijemo potvrdu da ćemo Hafsanur i Kerema gledati zajedno na TV ekranima u novoj seriji kompanije Disney Plus.

NOVO - Snima se nova turska horor serija Magara / Pećina

 By: Milt-TV Exposed