Film 'Južni vetar 2' dobija pojačanje

U nastavku filma “Južni vetar 2 – Ubrzanje” hrvatski glumac Goran Navojec imaće važnu ulogu . Reditelj Miloš Avramović još uvek krije detalje njegove uloga. Publici je manje poznato da je Goran upisao glumu zbog Dragana Nikolića. Navojec je izjavio: “U našem poslu Nikolić je neko zbog koga se upisuje akademija. Svuda glumci na svetu ...

Film 'Južni vetar 2' dobija pojačanje

U nastavku filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" hrvatski glumac Goran Navojec imaće važnu ulogu . Reditelj Miloš Avramović još uvek krije detalje njegove uloga. Publici je manje poznato da je Goran upisao glumu zbog Dragana Nikolića.

Navojec je izjavio: "U našem poslu Nikolić je neko zbog koga se upisuje akademija. Svuda glumci na svetu cene svoje bardove. Od njih se uči o životu, a ne samo o glumi i zanatu. On je mene podstakao da se bavim ovim poslom. Moji roditelji su želeli da budem lekar, a sada se mama i tata hvataju za glavu jer su oba sina otišla u glumce".

Goran se ponosi i saradnjom koju je imao sa Ljubišom Samardžićem, Draganom Bjelogrlićem i Srđanom Dragojevićem, kao i aranžmanom u filmu "Nemoguća misija", gde mu je partner bio Tom Kruz.

 -Snimanje sa Tomom je predivno iskustvo. Filmska industrija na Zapadu je strašno moćna. Kod nas se izgubilo to da su prava glumca na snimanju važna, a tamo svako ima svoju prikolicu, makar bio poslednji po važnosti- rekao je glumac.

By: TV Exposed