Top 10 detalja iz života Miloša Bikovića

Posednjih godina naš poznati glumac Miloš Biković igra samo glavne uloge. Iako je odrastao u siromaštvu, to ga nije sprečilo da ima srećno detinjstvo. Osnovnu školu je završio na Zvezdari, srednju školu u XIV gimnaziji, nakon čega je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti. U nastavku izdvajamo neke od činjenica iz života Miloša Bikovića Miloš je ...

Top 10 detalja iz života Miloša Bikovića

Posednjih godina naš poznati glumac Miloš Biković igra samo glavne uloge. Iako je odrastao u siromaštvu, to ga nije sprečilo da ima srećno detinjstvo. Osnovnu školu je završio na Zvezdari, srednju školu u XIV gimnaziji, nakon čega je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti.

U nastavku izdvajamo neke od činjenica iz života Miloša Bikovića

  1. Miloš je bio buntovan što pokazuje činjenica da je njegova ocena iz vladanja bila 1. Omiljeni predmeti su mu bili Likovno i Srpski jezik.
  2. Aktivno se bavio sportomovima kao što su košarka, aikido, tekvondo, plivanje.
  3. Zahvaljujući Oliveri Viktorović, koja ga je primetila na takmičenju iz recitovanja, Miloš je dobio prvu ulogu.
  4. Postao je dete razvedenih roditelja sa samo 6 meeci. Njegov otac je živeo na relaciji Nemačka-Srbija.
  5. Miloš je veoma pobožan i vera mu je pomogla da dobije jednu od najvažnijih uloga, koja je bila odskočna daska u njegovoj karijeri u Rusiji.
  6. Miloš je voleo glumicu Anju Alač, ćerku glumice Vesne Čipčić sa kojom se zabavljao tokom studija, a prva javna veza je bila sa Brankicom Sebastijanović.
  7. Omiljeno mesto gde ga možete često sresti u Beogradu je Đura bar.
  8. Voli tehno, haus i rejv muziku i sa drugarima  Viktorom Savićem i Aleksandrom Radojičićem Balerinom ponekad izlazi na žurke.
  9. Nikada ne briše fotografije sa Instagrama sa bivšim partnerkama! 
  10. Instagram je otvorio 2013. godine, a na prvoj slici ima 9.119 lajkova. 

By: TV Exposed