Srpska Serija - Igra sudbine

Igra sudbine je srpska serija koja je počela sa emotivanjem 2020. godine. Predstavlja rimejk kolumbijske telenovele Nuevo rico, nuevo pobre. Scenario za seriju je pisao Žarko Jokanović. Režiseri su Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević. Za produkciju i distribucije serije je zadužena kompanija Smart Media. U toku je emitovanje prve sezone serije, a nedavno je potvrđeno ...

Srpska Serija - Igra sudbine

Igra sudbine je srpska serija koja je počela sa emotivanjem 2020. godine. Predstavlja rimejk kolumbijske telenovele Nuevo rico, nuevo pobre.

Scenario za seriju je pisao Žarko Jokanović. Režiseri su Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević. Za produkciju i distribucije serije je zadužena kompanija Smart Media.

U toku je emitovanje prve sezone serije, a nedavno je potvrđeno da će umesto 170, biti snimljeno 230 epizoda. Prosečno trajanje epizode je 45 minuta.

Uloge:

Luka Raco kao Aleksa Kanački, kasnije Ožegović
Stevan Piale kao Luka Ožegović, kasnije Kanačk
Milica Milša kao Adrijana Ada Kanački
Vladan Savić kao Ivan Ožegović
Slobodan Ćustić kao Vukašin Suvobrk
Olja Lević kao Mila Galić
Milica Tomašević kao Nada Galić
Vuk Saletović kao Bojan Galić „Debeljko”
Danica Ristovski kao Ljiljana Karamarković „Lila’’
Snežana Savić kao Donka de Saeli
Sandra Bugarski kao Marica Pančetović „Pančeta”
Darko Tomović kao Tihomir „Tića Lenjin”
Pavle Jerinić kao Matija Grbić

Radnja serije:

Život Alekse i Luke se menja iz korena kada Lidija, medicinska sestra na samrti, prizna Adi Kanački, tajnu koju je godinama skrivala. Naime, dok ju je negovala posle porođaja slučajno je napravila „malu” grešku – zamenila je njenog sina.

Tri decenije kasnije, Ada će Luku i Aleksu (svog biološkog sina i drugog kog je godinama odgajala) naterati da zamene svoja mesta. U početku će izgledati da je razlog ove njene odluke, zapravo Adina želja da ih obojicu nauči najvažniju lekciju u životu, jer je shvatila kako je jedan izgubio pravac od bogatstva, a drugi od siromaštva.

Aleksa, koji je rastao u velikom bogatstvu će tada po prvi put u svom životu iskusiti šta znači biti bez novca. Sa druge strane, Luka, koji je odrastao u siromaštvu, preko noći dobija sve ono o čemu je oduvek maštao. Postao je bogat, ali preuzima i mnogo veće odgovornosti. Obojica će se tada susresti sa novim životnim izazovima i zadacima. Za Luku će to biti upravljanje velikom i važnom kompanijom, kako bi ispunio očekivanja svoje biološke majke. Aleksa će morati da se prilagodi novom načinu života, bez luksuza i izobilje novca na koji je navikao.

Uprkos mnogim preprekama i poteškoćama, Ada će usbrzo shvatiti da ovakva dramatična promena u njihovim životima, ipak daje pozitivne rezultate, i čini da Luka i Aleksa postaju bolji ljudi.

By: TV Exposed