Snima se Močvara 2

Prošlog vikenda prikazana je i poslednja epizoda domaće serije Močvara. Snimljen po scenariju Milene Marković a u režiji Olega Novkovića, ovaj serijal je u 10 epizoda publici dočarao uzbudljivu policijsku priču o potrazi za serijskim ubicom, gde su otkrivene mračne tajne iz prošlosti i prikazani junaci koji su bili uvučeni u vrtlog prevara, laži i tragičnih iskušenja. ...

Snima se Močvara 2

Prošlog vikenda prikazana je i poslednja epizoda domaće serije Močvara.

Snimljen po scenariju Milene Marković a u režiji Olega Novkovića, ovaj serijal je u 10 epizoda publici dočarao uzbudljivu policijsku priču o potrazi za serijskim ubicom, gde su otkrivene mračne tajne iz prošlosti i prikazani junaci koji su bili uvučeni u vrtlog prevara, laži i tragičnih iskušenja.

Zaplet radnje, misteriozna priča, ali i glumačke performanse su do kraja emitovanja serije ipak doveli gledaoce do posvećenog praćenja radnje i pokušaja da se razume mračna strana stvarnosti, o kojoj često ne želimo da govorimo.

Oleg Novković uoči finalne epizode, najavio je da se uveliko radi na pripremi scenarija za drugu sezonu “Močvare”.

Reditelj je izjavio: "Vrlo sam zadovoljan burnim reakcijama, cilj mi je bio da pomerim, uzbudim i zabavim publiku. Hteo sam da napravim seriju kakvu bih ja želeo da gledam, koja ne podilazi, koja postavlja pitanja, koja hipnotiše i buni. Naša priča je originalna, u pravom smislu te reči, nije vic, nije trik, nije novinska vest i nije kupljeni format neke strane serije".

By: Tv Exposed