Kivanc Tatlitug već dobija pohvale zbog serije Aile / Porodica!

Kada se pogleda priča u seriji Aile / Porodica, koju je napisao Hakan Bonomo, ne bi bilo pogrešno reći da je reč o projektu koji je već viđen.

Kivanc Tatlitug već dobija pohvale zbog serije Aile / Porodica!

Foto Credits: IMDB

Ipak, najvažniji detalj koji je ovaj projekat istakao je veoma dobar odabir glumaca i njihov savršeni sklad sa likovima. Mnogi ljubitelji TV serija takođe govore o tome koliko je Kivanc Tatlitug impresivan u liku Aslana na društvenim mrežama.

Činjenica da su Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug bili u dobroj harmoniji jedno sa drugim i da su scene snimali kao da razgovaraju u privatnom životu, njihovi stavovi, izrazi lica i svi aspekti postali su privlačni za publiku.

U priči serije Aile / Porodica otkriva se činjenica da sve počinje u porodici. S jedne strane, postoji jaka i moćna porodica, ali čak i ako spolja izgledaju savršeno, iznutra jedu jedni druge. S druge strane, dve mlade žene koje su odrasle bez ljubavi pokušavaju da zadrže život, otac ih je napustio, a majka uzalud troši dane.

Aslanova porodica je bogata i moćna, ali su u stanju truljenja unutar drveta. S druge strane, vidimo Devininu porodicu u liku trulog drveta. Gledaoci na ekranu gledaju problematične ljude i životnu priču punu problema.

Pohvale za glumu

Kivanc Tatlitug se tako sjajno vratio na ekran sa likom Aslana da su njegovi fanovi bukvalno “zapalili” društvene mreže. Prema mnogim gledaocima, Tatlitug pokazuje veličanstvenu glumu. Linije su takođe veoma dobro odabrane i Kivanc čini svoju ulogu još efektnijom svojim izrazima lica, tonom glasa i pokretima ruku. Na društvenim mrežama možete videti mnoge komentare da je „gluma Kivanca Tatlituga legendarna“. Neki gledaoci, s druge strane, dele komentare govoreći: „Umalo je održao lekciju glume“, misleći na one koji su ranije govorili o glumi Serenay Sarikaye.

Objavljen je i prvi trejler za treću epizodu serije Aile / Porodica. Detalji o učešću Aslanovog lika u borbi ispred Devin počeli su da budu veoma zanimljivi. Utorak uveče, 21. mart, publika čeka sa velikim uzbuđenjem.

NOVO - Kada će početi nova serija Hande Ercel i Buraka Deniza?!

By: TV Exposed