Kada će početi nova serija Hande Ercel i Buraka Deniza?!

Stigli su neki novi detalji vezani za seriju Iki Yabanci / Dva stranca u kojoj će glavne uloge tumačiti Hande Ercel i Burak Deniz. Ono što mnoge zanima je kada će serija početi.

Kada će početi nova serija Hande Ercel i Buraka Deniza?!

Foto Credits: IMDB

Hande Ercel i Burak Deniz će se ponovo sresti zajedno na TV ekranima. Ovaj put biće to u novoj TV seriji Iki Yabanci / Dva stranca. U pitanju je projekat koji je već u produkciji, a radnja serije će početi kada telo biznismena filantropa bude pronađeno u obližnjoj šumi. Tužilac Leyla (koju će u seriji tumačiti Hande Ercel) će istraživati ovo krivično delo, a poznati TV novinar i voditelj Kenan Ozturk (Burak Deniz) će se dovesti u vezu sa ovim zločinom, odnosno njegovo ime i prezime. Tada će se Kenan i Leyla upoznati i otpočeti svoju priču.

Snimanje počinje krajem aprila

Stigle su i one informacije koje fanove najviše zanimaju. Snimanje kadrova na projektu kreće tek krajem aprila. Iako je bilo najava da bi snimanje moglo da počne sredinom marta, sve je dodatno pomereno.

A sada nešto što se fanovima neće svideti. Premijera ove turske serije će biti tek na jesen! Prva epizoda serije Iki Yabanci će biti emitovana u septembru, a do tada će biti pripremljene tri epizode. Nakon toga će se nastaviti sa produkcijom jedne epizode nedeljno, prema planu.

U radnji ove turske serije pored Hande Ercel i Buraka Deniza će se pojaviti i Gulcin Hatihan, Begum Akkaya, Cem Davran i Feridun Duzagac. Pored njih uloge će imati i Onur Senel, Lokman Maral i drugi.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo se ne predaje tako lako

By: TV Exposed