Burcin Terzioglu - Pregovori za nove uloge su u toku!

Popularna turska glumica Burcin Terzioglu je svojom glumom u projektima u kojima je učestvovala uticala na milione ljudi i nema sumnje da ima jako veliku bazu fanova. Glumica koju već dugi niz godina gledamo u filmovima i TV serijama iza sebe ima zaista nekoliko sjajnih projekata.

Burcin Terzioglu - Pregovori za nove uloge su u toku!

Foto Credits: RiriNano

Burcin Terzioglu, koja je rođena 1980. godine i od detinjstva je pred kamerama na setovima, ne samo da je iskusno ime, već može da pruži veoma upečetaljive predstave koje liku dodaju emociju. Obožavaoci glumice već neko vreme prikazuju njeno učešće u novoj seriji, uz deljenje raznih objava koje su napravili na društvenim mrežama. U pitanju su fotografije ili isečci iz scena koje postaju sve brojniji.

Burcin Terzioglu je takođe poslala jasnu poruku – želi da ponovo glumi. Glumica, koja je vrhunac karijere dostigla serijom Poyraz Karayel emitovanom između 2015.-2017. godine, nakon toga nije ostvarila željene rezultate u TV serijama.

Serija Yalanci, u kojoj je tumačila jednu od glavnih uloga je uspela da ostane na ekranu samo devet epizoda. Želja Burcin Terzioglu da ponovo bude na setu je prisutna, ali još uvek nema ništa konkretno, odnosno glumica nema potpisan ugovor za neku novu ulogu i seriju. Glumica je to potvrdila rečima: „Ne radim ništa. Trenutno se ništa ne zna. Kada ishodi sastanka za nove uloge postanu jasni, bićete obavešteni.”

Burcin je jasna - želi dugoročan projekat i potpuno joj je svejedno da li je u pitanju televizijska serija ili neka od digitalnih platformi.

NOVO - Evo kada počinje nova turska TV serija Kara Tahta / Tabla

By: Milt-TV Exposed