Nova sezona serije Mahkum / Zatvorenik će doneti velike promene?!

Očekuje se da će ekipa biti na snimanju nastavka turske serije Mahkum / Zatvorenik sledeće nedelje. Zatvorenik, serija o kojoj je mnogo pričalo u prvoj sezoni uz veličanstvenu predstavu Onura Tune i Ismaila Hacioglua, suočila se sa problemima sa scenarijem nakon 17. epizode.

Nova sezona serije Mahkum / Zatvorenik će doneti velike promene?!

Foto Credits: Dizilah

Oni koji su bili veoma zadovoljni prvim periodom od 17 epizoda serije Mahkum izneli su velike kritike na priču do kraja sezone. Sa svojom 24. epizodom, došlo je do velikog procesa promene za seriju Zatvorenik, koja je prvu sezonu završila sa mnogo nižim rejtingom nego što je počela. Nakon što je Seray Kaya napustila seriju, od serije se oprostio i Talat Bulut, koji se kasnije pridružio timu. U drugoj sezoni serije Mahkum / Zatvorenik, bio je intenzivan radni proces da bi priča duboko uticala na publiku.

Kada je serija Mahkum prvi put izašla, mnogo se pričalo o njoj zbog integriteta scenarija i scena koje su začudile publiku, a četvrtkom uveče je dugo osvajala prvo mesto. Međutim, pred kraj sezone, dešavanje u priči izazvalo je veliku reakciju i kao rezultat toga došlo je do ozbiljnog pada gledanosti.

U drugoj sezoni turske serije Zatvorenik priča će biti pojačana novim glumcima. Predstave dvojice uticajnih glumaca poput Onura Tune i Ismaila Hacioglua ponovo će očarati fanove serije. Melike Ipek Yalova i Hayal Koseoglu će takođe nastaviti da igraju svoje uloge u drugoj sezoni.

Međutim, čak i imena koja su se upravo pridružila glumačkoj ekipi serije dovoljna su da objasne kolika će se promena dogoditi. U novoj sezoni seriji će se pridružiti mnogi likovi čija je priča veoma radoznala.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan kao Sinem u seriji Dunyayla Benim Aramda

By: TV Exposed