Hafsanur Sancaktutan kao Sinem u seriji Dunyayla Benim Aramda

Mlada glumica Hafsanur Sancaktutan, koja je imala veliki uspeh sa TV serijom Son Yaz takođe je željno iščekivana sa serijom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, snimljenoj za Disney plus.

Hafsanur Sancaktutan kao Sinem u seriji Dunyayla Benim Aramda

Foto Credits: DiziCentral

Nakon uloge u seriji Gulperi, Hafsanur Sancaktutan igrala je glavnu ulogu u TV seriji Ask Aglatir. O Hafsanur, miljenici producenata, mnogo se pričalo, posebno nakon TV serije Son Yaz.

Trenutno se glumica očekuje sa serijom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. Činjenica da će serija biti emitovana od 14. septembra bila je uzbudljiv događaj za sve. Serija, u kojoj Hafsanur Sancaktutan igra sa Demet Ozdemir i Bugrom Gulsoyem, takođe privlači pažnju kao druga turska serija Disney plusa.

U trejleru se vidi i da Sancaktutan, koja će dati život ženi po imenu Sinem, ime koje u seriji prvo nije primećeno, a potom je došla u centar priče. Činjenica da se Sancaktutanino ime pominje u još jednom projektu uz njenu novu seriju, koju je željno čekala, bila je zanimljivo dešavanje za njene fanove.

Za lik koji je igrala u digitalnoj seriji Između sveta i mene, koja će biti premijerno emitovana na Disney plusu 14. septembra, glumica je rekla:  „Ja igram lik Sinem'. drugačiju osobu; jednostavno je prokomentarisala da je nejasna i da joj je jedina svrha da bude vidljiva.

Odbrojavanje do ovog projekta počinje...

NOVO - Alp Navruz u novoj drami

By: TV Exposed