Alp Navruz u novoj drami

Alp Navruz je postao poznat nakon što je glumio u TV seriji Fazilet Hanim ve Kizlari. Glumac, koji je bio veoma cenjen za ulogu u ovoj seriji, nastavio je uspeh u drami serijom Elimi Birakma sa Alinom Boz.

Alp Navruz u novoj drami

Foto Credits: Internet Haber

Alp Navruz, kome su se divili i zbog njegove uloge u seriji Zumruduanka, poslednjih godina uspeo je da postane jedan od traženijih glumaca od strane producenta. Nakon što se serija Ada Masali Alpa Navruza oprostila od platna u decembru, njegovi fanovi su nestrpljivo čekali njegov novi projekat.

Takođe su želeli da na leto ponovo vide Navruza u romantičnoj komediji. Međutim, glumčev izbor je ponovo bio sezonska serija i dramski žanr. Znalo se i to da je glumac dobio mnogo ponuda zbog toga što je bio jedno od traženih imena poslednjih godina.

Alp Navruz je takođe u svojim intervjuima poručio da čeka projekat koji mu odgovara. Konačno se odlučio za seriju koja mu se dopala! Alp, koji će učestvovati u novoj seriji TRT-a Cennet'in Cocuklari / Deca neba, koja je već bila na dnevnom redu medija i društvenih mreža.

Serija koju potpisuje Gold Film prvo je privukla pažnju imenom Ayce Bingol. U novoj seriji u kojoj će Ayca Bingol oživeti lik Senet, gledaćemo majku koja daje život da bi zaštitila svoju decu.

View this post on Instagram

A post shared by Ayça Bingöl (@aycabingol1)

NOVO - Serija Aziz je na kraju razočarala publiku

By: TV Exposed