Nurgul Yesilcay – Biću fenomen društvenih mreža!

Turska glumica Nurgul Yesilcay nastavlja da radi na setovima uprkos letnjoj sezoni i pauzi na kojoj su mnogi već otišli.

Nurgul Yesilcay – Biću fenomen društvenih mreža!

Foto Credits: IMDB

O poznatoj glumici, koja se vratila na ekrane sa serijom Veda Mektubu / Oproštajno pismo, jednom od zapaženih serija ove sezone, priča se i njenim delima na društvenim mrežama.

Nurgul Yesilcay, koja je smršala i stekla prikladan imidž za seriju, publici predstavlja najoštrije aspekte drame likom Alanur, koji igra u TV seriji Vedu Mektubu. Glumica, koja uspešno tumači lik Alanur, koja je u priči serije pokazala snažnu ličnost, očarala je svoje obožavaoce novim imidžom i uklapanjem.

Dok popularna glumica učestvuje u dramama opterećenim scenama u seriji, pažnju privlači svojim zabavnim objavama na društvenim mrežama.

Uživa i zabavlja se

Izražavajući da je veoma zadovoljna ovim zabavnim objavama na društvenim mrežama, Nurgul Yesilcay je rekla:

„Toliko se zabavljam, volim to. Zašto se ranije nisam upustila u ovaj posao? Sviđa mi se, biću fenomen društvenih mreža.".

Poznata turska glumica će na leto nastaviti da izlazi pred publiku sa serijom Veda Mektubu, kao i da se o njoj mnogo priča na društvenim mrežama uz zabavne trenutke koje objavljuje.

Koliko će serija Oproštajno pismo trajati u letnjem periodu, sa nestrpljenjem iščekuje i publika. Kanalu D je bilo zadovoljstvo da ovu dramsku seriju uvrsti u svoje planove za letnji termin.

Sada sve zavisi od rejtinga…

NOVO - Cihan Simsek je imao podršku kolega i u najvažnijem danu

By: TV Exposed