Cihan Simsek je imao podršku kolega i u najvažnijem danu

Projekat Kardeslerim / Moja braća, koji se emitovao na ATV ekranima subotom uveče i koji je završio 3. sezonu, bio je veoma važan projekat.

Cihan Simsek je imao podršku kolega i u najvažnijem danu

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Posebno za mlade glumce, dobici ostvareni serijom su veoma važni. Jedan od mladih ljudi u seriji je Cihan Simsek. Simsek, koji je dao značajan doprinos serijskom projektu Kardeslerim sa likom Ogulkana, oženio se svojom dugogodišnjom devojkom Sinem.

Veliko interesovanje na društvenim mrežama pokazali su i obožavaoci serije, koji su videli Cihana Simseka u odelu kao mladoženju, koji je rekao da je na ovaj trenutak čekao 10 godina.

Cihan, koji je oženio svoju devojku nakon 10 godina veze, rekao je: „Čekali smo ovaj dan 10 godina, taj dan je došao, malo smo uzbuđeni.“.

Brak nakon 10 godina veze

Glumac, koji je priznao da je bio pod velikim stresom pre venčanja, rekao je da je, iako je on bio taj koji je ostao miran do poslednjeg trenutka, bio izuzetno uzbuđen na dan venčanja.

Cihan Simsek, koji je svoj desetogodišnji cilj ostvario ceremonijom venčanja kojoj su prisustvovale njegove kolege iz serije, rekao je:

„Veoma je lepo što nas naši voljeni ne ostavljaju same. Serija Kardeslerim će i dalje biti sa publikom na ATV ekranu sa svojom 4. sezonom od septembra.”.

U priči serije, očekuje se da će lik Ogulcan ponovo biti u prvom planu u novom periodu.

Video sa ceremonije venčanja možete pogledati OVDE.

NOVO - Alina Boz o pitanju koje je proganja

By: TV Exposed