Riza Kocaoglu u novoj TV seriji

Riza Kocaoglu, jedan od uspešnijih glumaca TV serija, pojavio se pred nama sa likom Alica u seriji Cukur / Jama.

Riza Kocaoglu u novoj TV seriji

Foto Credits: IMDB

Uspešni glumac, koja se pred publikom nedavno pojavio u seriji Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, odabrao je svoju novu seriju za novu sezonu.

Uspešni glumac Riza Kocaoglu, koji je svoju glumu pokazao sa likovima koje je igrao, došao je na ekran sa likom Alica u TV seriji Cukur. Nakon završetka serije ovog projekta, Riza, koji je 2021. godine izašao pred publiku sa pozorišnom predstavom Ljubavna prošlost, u kojoj je od 2019. godine, a ne sa TV serijama i bioskopskim projektima, podelio je scenu sa iskusnim glumcima Sebnem Bozoklu i Melisom Dogu.

Kocaoglu, koji je učestvovao kao gostujući glumac u delu serije Menajerimi Ara i dalje se pojavljuje pred svojim fanovima sa serijom Zeytin Agaci na Netflixu. Uspešni glumac ponovo je osvojio srca publike likom Fikreta u ovoj seriji.

Riza Kocaoglu je odabrao svoj projekat u novoj sezoni i uključen je u glumačku ekipu televizijske serije Tuzak / Klopka. Podsećamo, Akın Akinozu je u glavnoj ulozi ove serije. Prema poslednjim informacijama, Bensu Soral će pratiti Akina u glavnoj ulozi. Za seriju je takođe sklopljen dogovor sa Talatom Bulutom, Esengul Aypek i Ilaydom Cevik.

NOVO - Ibrahim Celikkol promenio imidž (FOTO)

By: TV Exposed