Turska serija Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini - objavljeni glumački kadar i video najava

U produkciji kompanije Avsar Film i Sukrua Avsara, nova serija Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini odbrojava dane do susreta sa publikom turskog kanala Fox TV. Snimanje serije, po scenariju Burcu Over i režiji Aytac Cicek, nastavlja se u Bursi i Istanbulu.

Turska serija Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini - objavljeni glumački kadar i video najava

Foto Credits: Dizilah

Završen je i kasting za projekat Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini, o kome se već pisalo i koji sa svojim osobljem, odnosno glumačkom ekipom budi radoznalost fanova turskih serija. U seriji su se okupila poznata imena.

Evo cele glumačke ekipe ove nove turske TV serije: Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zulal Guler, Bahar Sahin, Dogan Bayraktar, Yalcın Hafizoglu, Erkan Meric, Ertugrul Postoglu. U seriji će se pojaviti i Ahu Sungur, Ulku Hilal Ciftci, Buse Arazli, Muge Su Sahin, Duygu Arda, Aslı Sumen, Sevinc Kumas, Nazan Diper and Asli Samat. Ne izgleda loše, zar ne?

Objavljena je prva promocija, odnosno video najava ove nove turske serije serije, koja govori o životnoj priči dve mlade devojke koje su odrasle u sirotištu. Evo i pomenute video najave o kojoj se dosta piše na društvenim mrežama.

 

Uskoro nas na kanalu Fox TV očekuje početak serije Gulumse Kaderine / Osmeni se svojoj sudbini. Kako se vama čini ovaj projekat za sada? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Scenaristi su krivi za pad gledanosti turske serije Aziz?!

By: Milt-TV Exposed