Scenaristi su krivi za pad gledanosti turske serije Aziz?!

U najmanju ruku oni koji su pratili rejting 21. epizode ​​serije Aziz, koja se sa publikom susreće petkom uveče na ekranu Show TV-a su veoma iznenađeni. Situacija serije, koja je do sada dobijala natprosečne ocene u svim kategorijama, naglo se promenila.

Scenaristi su krivi za pad gledanosti turske serije Aziz?!

Foto Credits: IMDB

Gledanost u seriji Aziz, koja ima veoma efikasnu glumačku ekipu sa Muratom Yildirimom, Simay Barlas, Ahmetom Mumtazom Tajlanom, Firatom Tanisom i Damlom Sonmez, pala je na najnižu tačku u poslednje vreme. Epizoda 21 serije, koja je emitovana u petak, 15. aprila, završila je dan na šestom mestu u total kategoriji rejtinga, dok je u kategoriji AB i ABC1 zauzela četvrto mesto. Jasno se vidi da je serija nazadovala u odnosu na prethodne nedelje kada je u pitanju gledanost.

Razni su razlozi za veliki pad serije, koja je ranije napredovala sa 4 prema rejting od 5. I efekat meseca Ramazana i jedna je od tačaka koje su publiku udaljile od ekrana.

Međutim, prema nekim ljubiteljima ove televizijske serije, rejting je pao kao rezultat reakcije na priču u seriji Aziz.

Gledaoci, koji su ljuti što se prečesto pojavljuje lik Dilrube, smatraju da su za ovaj pad rejtinga krivi scenaristi. Navodeći da ima previše scena likova Dilrube i Pjera, gledaoci Aziza smatraju da je glavni element priče promašen.

Neki gledaoci, koji smatraju da bi trebalo da budu prikazani likovi Aziz i Efnan, smatraju da je insistiranje scenarista na Dilrubi takođe nateralo neke gledaoce da propuste poslednju epizodu ove turske serije.

Kakvo je vaše mišljenje, pišite nam u komentarima?

NOVO - Hazal Subasi - doktorka Leyla koja privlači pažnju gledalaca

By: Milt-TV Exposed