Bensu Soral – Problemi sa mužem su prošlost!

Turska glumica Bensu Soral dala je novi intervju turskim medijima. Glumica je primećena u Etiler području i tom prilikom razgovarala sa pripadnicima medija.

Bensu Soral – Problemi sa mužem su prošlost!

Foto Credits: Haberler

Bensu Soral je izjavila da su pripreme za njen novi projekat u toku. Trenutno je preokupirana poslom i pored njega ne stiže da odradi neke stvari koje planira. Kada je reč o njenom privatnom životu, sve je u najboljem mogućem redu. Problemi sa suprugom su prošlost i trenutno je veoma srećna i zadovoljna.

Glumica je priznala i da još uvek nije stigla da pogleda film o pevačici Bergen. Učiniće to čim bude mogla jer je zaista zanima ova priča i pročitala je mnoge pozitivne kritike na račun filma. Kada joj radni raspored to dozvoli, sa zadovoljstvom će pogledati novi film, zaključila je kratak intervju ova prelepa glumica.

Soral iza sebe ima devet projekata. Njen poslednji film pod nazivom Mest-I Ask se nalazi u postprodukciji. Reč je o filmu koji je nastao u koprodukciji Irana i Turske. Glavne uloge u filmu tumače Parsa Pirouzfar, Shahab Hosseini i Selma Ergec. Pored njih uloge u filmu imaju Bensu Soral, Ibrahim Celikkol, Hande Ercel, Boran Kuzum i drugi. Premijera ovog filma se očekuje u toku ove godine.

Poslednja serija u kojoj se ova veoma talentovana glumica pojavila je Cam Tavanlar. Nažalost, taj projekat je zbog niskog rejtinga ugašen nakon samo osam epizoda.

NOVO- Kada se Alp Navruz vraća na TV ekrane?!

By: Milt-TV Exposed