Oktay Cubuk u novoj TV seriji

Projekat serije, koji je na veoma ambiciozan način počeo da se pojavljuje na ekranu tokom letnjeg perioda pod nazivom Ah Nerede, nažalost nije ispunio očekivanja.

Oktay Cubuk u novoj TV seriji

Foto Credits: DiziCentral

Duo Nil Keser i Oktay Cubuk igrali su glavne uloge u projektu, koji je došao do izražaja sa serijskom verzijom filma Ah Nerede, koji je zaista ostavio traga u jednom periodu. Iako su se dvoje mladih glumaca dobro slagali, priča nije izazvala toliku pažnju koliko se očekivalo.

Oktay Cubuk je napravio veoma važan korak u svojoj karijeri sa projektom Ah Nerede / Ah gde, koji je uspeo da ostane na ekranu svega 7 epizoda. Cubuk, koji je svoju glumačku karijeru započeo 2017. godine sa serijom Cennet’in Gozyaslari, zatim je imao važna iskustva sa TV serijama Ask Aglatir, Sol Yanim i Baba. Projekat Ah Nerede bio je prvi glavni nastup za Oktaya i ostavio je veoma pozitivan utisak na publiku. Međutim, mladi glumac je doživeo i nesreću kratkog trajanja serije.

Cubuk će u 2023. godinu ući sa potpuno drugom serijom. Oktay Cubuk, kojeg ćemo gledati u jednoj od najupečatljivijih akcionih serija nove godine pod nazivom Benim Adim Farah / Zovem se Farah, takođe će ponovo iznenaditi svoje fanove svojom akcionom pričom. Nastup Oktaya u ovoj novoj turskoj seriji, u kojoj Engin Akyurek igra člana mafije po imenu Tahir a Demet Ozdemir glavnu žensku ulogu, njegovi obožavaoci već željno iščekuju.

View this post on Instagram

A post shared by Oktay Çubuk (@oktaycubuks)

NOVO - Kraj za seriju Iyilik | Dobrota

By: TV Exposed