Toprak Saglam postaje nova meta fanova serije Yali Capkini!

Toprak Saglam, koja igra lik Zerrin u TV seriji Yali Capkini, voli da radi svoj posao.

Toprak Saglam postaje nova meta fanova serije Yali Capkini!

Foto Credits: Dizilah

Milioni gledalaca na ekranu su ljuti na postupke njenog lika u ovoj popularnoj TV seriji, a ova situacija se ponekad pretvara u reakciju na Toprak Saglam na društvenim mrežama.

Publika, koja se naljutila na lik Pelin koju tumači Buce Buse Kahraman, sada sa velikom reakcijom gleda šta je Zerrin uradila kao Pelinina majka. Toprak Saglam kako kaže, takođe voli svoj posao i stalno prati šta se dešava na društvenim mrežama.

Poznata glumica je rekla: „Ja sam neko ko voli svoj posao. Pozitivne i negativne reakcije koje dobijam me uzbuđuju i čine veoma srećnom. Ima i dobrih komentara o mom nastupu uopšte. Ali postoji i deo koji je neprijateljski nastrojen prema Zerrin i želi da je izbode.” .

Dopadaju joj se konfliktne uloge

Objašnjavajući sa osmehom ovu situaciju na društvenim mrežama, Toprak Saglam je izjavila da sa velikim zadovoljstvom igra lik Zerrin i da joj se dopadaju tako konfliktne uloge. Rekavši da će u priči biti još toga, poznata glumica je napomenula i da je postala meta nekih fanova.

Izrazivši da oni koji gledaju seriju zbog likova Seyran i Ferit uopšte ne vole Zerrin, glumica je rekla: „Uopšte ne vole Zerrin i Pelin. Čitamo sve, hvala. To nisu bile stvari zbog kojih sam se iscrpila, uznemirila ili opsednula. Ovo je moja 24. godina u industriji, to su uvek stvari koje dokazuju koliko dobro glumim.”.

Toprak Saglam, koja je motivisana negativnim komentarima i govorila o važnosti da publika iskreno proživi priču, dodala je da je raspoložena i da su joj i takve reakcije dobre.

NOVO - Turska glumica uz Orlanda Blooma u novom filmu!

By: TV Exposed