Ozge Ozberk se vraća na TV ekrane serijom Dilek Tasi / Kamen želja

Fanovi Ozge Ozberk sa nestrpljenjem čekaju novu seriju Kanala D Dilek Tasi / Kamen želja.

Ozge Ozberk se vraća na TV ekrane serijom Dilek Tasi / Kamen želja

Foto Credits: Aksam

Sa pričom smeštenom u 1980-te, očekuje se da će projekat nove serije otkriti veoma dobru radnju.

Serija Dilek Tasi / Kamen želja biće emitovana u četvrtak, 7. septembra, sa svojom prvom epizodom.

Glavne uloge u seriji tumače Salih Bademci, Hazal Subasi i Ozan Dolunay. U glumačkoj ekipi serije ima i veoma uticajnih imena. Među njima treba ubrojiti Perihan Savas, Ozge Ozberk, Teomana Kumbarasibasija i Cicek Diligil.

Posebno za fanove Ozge Ozberk, serija Dilek Tasi je od velike važnosti jer će to biti projekat iz novog istorijskog razdoblja. Ozge Ozberk je jedna od glumica koja voli serije iz tog perioda i podelila je svoje uzbuđenje na društvenim mrežama. Glumica je objavila prvi poster serije i napisala:

„Period će usrećiti one koji propuštaju posao, gospodine. U četvrtak, 7. septembra smo na Kanalu D.“.

Povratak na TV ekrane nakon serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi

Ozge Ozberk, jedno od uspešnih imena na ekranu od 1990-ih, privukla je veliku pažnju likom Zeynep u nezaboravnoj TV seriji Bizimkiler.

Glumica, koja se takođe često pojavljuje u filmovima Cema Yilmaza, radila je u projektima pod nazivom AROG, GORA, Arif V 216, Ayzek ile Bir Gece i mnogim drugim.

Ozberk je nedavno učestvovala u popularnoj TV seriji pod nazivom Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, a sada je uzbuđena što se vraća na televizijski ekran.

Sigurni smo da će glumica, koju ćemo još jednom gledati u periodičnoj drami sa serijom Dilek Tasi, ponovo očarati svoje fanove.

NOVO - Serija Arka Sokaklar ozbiljno preti projektima Kizilcik Serbeti i Yali Capkini

By: TV Exposed