Pogledajte najavu nove serije Demet Ozdemir - Dunyayla Benim Aramda (VIDEO)

Demet Ozdemir, jedno od najsjajnijih imena poslednjeg perioda, sprema se da dočeka svoje fanove projektom od kog su veoma velika očekivanja.

Pogledajte najavu nove serije Demet Ozdemir - Dunyayla Benim Aramda (VIDEO)

Foto Credits: DiziCentral

Ostalo je veoma malo vremena do emitovanja projekta Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koji će biti druga turska serija. Sva pažnja fanova Demet Ozdemir, ne samo u Turskoj već i iz inostranstva, usmerena je ovaj novi projekat. Razlog je što se uspešna glumica sprema da se uskoro pojavi pred ljubiteljima veoma ambicioznog ostvarenja.

Glavne uloge uz Demet Ozdemir tumače Bugra Gulsoy i Hafsanur Sancaktutan. Nakon što je Disney Plus podelio prvu promociju druge turske serije posle Kacisa / Bekstva, Između sveta i mene, uzbuđenje obožavatelja Demet je poraslo. Njeni domaći i strani fanovi izražavaju svoje uzbuđenje na društvenim mrežama. Ova situacija osigurava da je Demet Ozdemir na dnevnom redu na Tviteru.

Danima pre emitovanja serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, Demet Ozdemir je uzdrmala društvene mreže! Veoma je uzbuđena i sama glumica, koji nakon objavljivanja prvog trejlera serije nije pala na Tviteru sa dnevnog reda. Uzbuđenje zbog sedenja za svadbenim stolom doživljava i glumica, koja će se vrlo brzo naći na ekranu sa svojom novom serijom.

Prva sezona serije snimljena je u 10 epizoda. U seriji Između sveta i mene, treća osoba dovodi u pitanje ljubav između dvoje ljubavnika. Lik Ilkin, koju igra Demet Ozdemir, testira ljubav svog ljubavnika, Tolgu (Bugra Gulsoy), stavljajući drugu ženu (Hafsanur Sancaktutan) u sredinu.

Pogledajte i trejler ove nove turske serije.

NOVO - Hazal Filiz Kucukkose u novoj seriji!

By: TV Exposed