Eda Ece se udaje na leto?!

Eda Ece dolazi na ekrane sa serijom Yasak Elma koja je i dalje veoma popularna i gledana i u svojoj šestoj sezoni.

Eda Ece se udaje na leto?!

Foto Credits: IMDB

Ona toliko dobro oslikava lik Yildiz da je stvorila lik koji se godinama neće zaboraviti kao pravi fenomen.

Istovremeno, sve je veće interesovanje za njene objave na Instagramu čiji broj pratilaca prelazi 7 miliona. Iako su se sa interesovanjem pratile glumičine objave iz njenog svakodnevnog života ili sa seta, pažnju je privukla i  podrškom u zemljotresu koji je nedavno pogodio Tursku.

Nakon vesti da će Eda Ece stupiti u brak u junu, njeni fanovi su takođe bili veoma radoznali! U vestima se tvrdi da će se glumica na leto venčati sa njenim dečkom Buhrahanom Tuncerom, košarkašem Anadolu Efesa, koji već 5 godina igra u reprezentaciji.

Za sada bez komentara

Publika je svedočila da je Eda Ece, koja ima srećnu vezu, mnogo puta nosila venčanicu za lik Yildiz u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Kao ime koje se u svojoj seriji udavalo devet puta, njeni fanovi čekaju njen odgovor o venčanju u privatnom životu.

Ipak, čini se da Eda ne želi previše da se ističe vestima da će se venčati u ovako teškom i tužnom vremenu. Detalji o venčanici glumice su takođe dati u vestima. Shodno tome, navodi se da je naručila venčanicu koju je odabrala iz kataloga jedne strane modne kuće. Nije prošlo nezapaženo da Eda Ece tokom dana nije komentarisala ovu vest sa svog Instagram ili Tviter naloga.

Čini se da glumica za sada ne želi da komentariše vest da će se udati 8. juna kako su preneli turski mediji.

View this post on Instagram

A post shared by Eda Ece (@eda.ece)

NOVO - Nova turska serija Basim Belada će imati i elemente komedije

By: TV Exposed