Scenario serije Yali Capkini | Vodomar se popravlja?!

Kada pogledamo gledanost, serija Yali Capkini | Vodomar koja se emituje na Star TV-u ne može da osvoji prvo mesto u svim grupama publike kao u prvoj sezoni.

Scenario serije Yali Capkini | Vodomar se popravlja?!

Foto Credits: IMDB

Serija Yali Capkini, koja sada zauzima prvo mesto samo u total kategoriji, nastavila je da bude na vrhu ove nedelje, čak i sa malom razlikom.

Trka gledanosti TV serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice i Yali Capkini | Vodomar nastavlja se punom parom petkom uveče.

U grupama AB i ABC1, serija Kizilcik Serbeti je najbolja u sezoni među svim serijama sa rejtingom koji se približava dvocifrenim. Iako je pobednik petkom uveče u ovim kategorijama, ne ostaje neprimećeno da je serijal Yali Capkini i dalje ispred svog rivala tako što je na prvom mestu u total kategoriji.

Povratak starih gledalaca

Moguće je reći da će se ovo takmičenje u rejtingu između serijala Kizilcik Serbeti i Yali Capkinija nastaviti u narednim nedeljama.

Pored toga, serijal Yali Capkini pokazuje značajno povećanje i u kategorijama AB i ABC1, uz smanjenje kritike prema njenoj priči.

Iz ovog razvoja možemo shvatiti da je serija počela da se oporavlja. Projekat TV serije Yali Capkini | Vodomar, pretrpeo je veliki gubitak gledalaca zbog problema sa scenarijem, ali se čini da je moguće reći da je serija sada u procesu povratka starih gledalaca novim aranžmanima koji mogu da zadovolje gledaoce.

NOVO - Objavljena najava turske serije Arak

By: TV Exposed