Glumački kadar turske serije Zehirli Sarmasik / Otrovni bršljan postaje sve ozbiljniji

Digitalne platforme u Turskoj vode pravi mali rat za pretplatnike. Zbog toga je beIN Connect odlučio da pripremi seriju sa ozbiljnim glumčakim kadrom, a naziv tog projekta je Zehirli Sarmasik / Otrovni bršljan.

Glumački kadar turske serije Zehirli Sarmasik / Otrovni bršljan postaje sve ozbiljniji

Foto Credits: Haberler

Digitalna platforma beIN Connect je ranije znala da pomrsi račune konkurenciji, odnosno da kreira veoma dobre i uspešne projekte. Nova serija na kojoj rade, a koju priprema produkciona kompanija Gold Film nosi naziv Zehirli Sarmasik / Otrovni bršljan. Već je poznato da će ova serija imati veoma ozbiljan i veoma kvalitetan glumački kadar.

Glavne uloge u ovoj seriji će tumačiti Onur Tuna, Feyyaz Duman i Burcin Terzioglu. Glumačkoj ekipi se pridružio još jedan iskusan i kvalitetan glumac. U pitanju je Emre Karayel. U narednom periodu glumački kadar će biti kompletiran, a već sada su tu četiri veoma dobra imena turske kinematografije.

Biće to 31. projekat u karijeri ovog turskog glumca. Emre Karayel trenutno radi na projektu digitalne platforme Disney Plus, novoj seriji pod nazivom Ru. Glavnu ulogu u toj seriji tumači Meryem Uzerli. Kada su u pitanju serije, Emre je prethodno radio na projektima Sakli, Son Yaz, Kocaman Ailem i drugim. Starije generacije pamte njegove uloge u serijama Dolina Vukova: Zaseda, Gumus, Bir Istanbul Masali i Ablam Boyle Istedi.

Karijeru je otpočeo 2000. godine ulogom Senola u TV seriji Saksidaki Agac.

NOVO - Hazal Kaya objavom sa rodjendana zagrejala srca fanova (FOTO)

By: TV Exposed