Macide raste, a Kazim tone u seriji Gecenin Ucunda!

Iza nas je je 16 epizoda turske TV serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja se utorkom uveče nastavlja emitovati na televiziji Star.

Macide raste, a Kazim tone u seriji Gecenin Ucunda!

Foto Credits: RiriNano

Uprkos niskoj gledanosti, strastveni fanovi emisije izgledaju zadovoljni kako se priča odvija. Posebno je u publici postojala velika sumnja da ljubav Kazimovog lika prema Macide nije iskreno osećanje i da je na taj način postupio da svoje poslove dovede u red.

Kadir Dogulu, u liku Kazima, koji je dobio reakciju publike jer je koristio Macide u svojim delima, daje uspešnu predstavu koja nervira pratioce serije. Međutim, sve su oči bile usredsređene na Neslihan Atagul, koja tumači lik Macide. Neslihan Atagul, koja je osvojila milione serijom Sefirin Kizi / Ambasadorova kćerka, ali se rano oprostila od projekta zbog zdravstvenih problema, ponovo se vratila u televizijsku seriju, ovog puta sa suprugom, posle duže pauze.

Pored toga što je producentski partner agencije u vlasništvu bračnog para Alim Yapim, poznati duo ima veliku odgovornost ne samo kao glavne uloge već i kao komercijalni produkcijski partner u seriji Gecenin Ucunda.

Nastup Neslihan Atagul u priči u seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći, čiji se opstanak u etru očekuje do 26. epizode, odnosno do kraja ove sezone, gotovo očarava fanove. Razlog zašto se o seriji toliko priča na društvenim mrežama svake nedelje je taj što Atagul ubeđuje publiku da je ona Macide. Glumica se kao čini nosilac priče i najveća motivacija za nastavak serije. Dok se povećava broj gledalaca koji kažu da mrze Kazimov lik, oni koji hvale glumačko umeće Neslihan Atagul kroz Macide nastavljaju da raste. Čak i ako serija Gecenin Ucunda nije donela veliku komercijalnu dobit paru, čini se kao važan dobitak to što su posle 8 godina ponovo zajedno učestvovali u istom projektu. Obožavaoci ovog popularnog para su takođe veoma zadovoljni rešenošću Star TV-a da nastavi projekat. Novu 17. epizodu serije Gecenin Ucunda možete pogledati na Star TV u utorak, 31. januara.

NOVO - Novi lik u seriji Yali Capkini će šokirati mnoge!

By: TV Exposed