Novi lik u seriji Yali Capkini će šokirati mnoge!

Turska TV serija Yali Capkini nastavlja svoju dominaciju u novoj sezoni. Projektu se pridužio i još jedan novi, ovaj put iskusni glumac.

Novi lik u seriji Yali Capkini će šokirati mnoge!

Foto Credits: IMDB

Serija Yali Capkini nastavlja da oduševljava milione gledalaca širom sveta. Iako je trpela određene kritike na račun nekoliko epizoda, čini se da se situacija popravlja. U prilog tome govori i rejting koji je već impresivne brojke dodatno popravio. Uz to, interesovanje u inostranstvu za ovaj projekat se ne smanjuje, naprotiv.

U glumačku ekipu ove turske televizijske serije priključen je jedan iskusan glumac. U pitanju je Mehmet Esen, koji će tumačiti lik po imenu Vahit. Kako prenose turski mediji odnos između Seyran i Ferita koji će doći u neke neočekivane tačke će u mnogome biti u vezi sa ovim novim likom. Neki mediji najavljuju i sledeće - Svi će biti šokirani! Na šta se tačno mislilo, ostaje da vidimo. Nakon ove najave mnogi sa nestrpljenjem očekuju nove epizode.

Kada je u pitanju Mehmet Esen uloga u seriji Yali Capkini je njegova 49. u karijeri. Glumac uglavnom radi u filmovima uz pojedine kratke izlete u TV serijama. Tako smo ga u prethodnih nekoliko godina gledali kao Borana u TV seriji Son Yaz i kao Samuela u popularnoj seriji EDHO – Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz.

View this post on Instagram

A post shared by Mehmet Esen (@mehmetesen)

NOVO - Ekin Koc iznenadio mnoge izjavom sa kim bi voleo da radi!

By: TV Exposed