Sve veća kriza u seriji Destan / Legenda!

Status i rejting TV serije Destan / Legenda, koju ističemo kao jednu od najboljih turskih serija ove sezone, zaista razočarava... Pad gledanosti serije Ebru Sahin, Edipa Tepelija i Selima Bayraktara ​​u glavnim ulogama sada ide ka velikom šoku.

Sve veća kriza u seriji Destan / Legenda!

Foto Credits: IMDB

Projekat, za koji se očekuje da bude obeležen prvim mestom, sada je daleko od vrha rejtinga. Počeo je da sve ozbiljnije zaostaje za svojim konkurentima. Posle serije Tri sestre, vidimo da je serija Baba / Otac počela da bude gledanija od serije Destan u kategorijama rejtinga AB i ABC1.

Prva stvar koja je razbila ritam serije Destan / Legenda, koja je na početku sezone uspela da osvoji prvo mesto po gledanosti, bio je veoma uspešan debi TV serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, na ekranima Kanala D. Drugi udarac za istorijsku seriju koju potpisuje Bozdag Film, u kojoj se gubitak gledanosti ubrzao nakon ove serije, bio je pad gledanosti zbog meseca Ramazana.

I uspeh serije Uc Kiz Kardes, koji je impresionirao milione i smanjenje interesovanja publike uočeno u svim serijama sa mesecom Ramazanom, donele su problematičnu tabelu rejtinga pred kraj sezone za seriju Destan.

Serija, koja je nedeljama u opadanju, novim padom zaista može da izazove da zvone za uzbunu. Iako je zauzela treće mesto u total kategoriji rejtinga, serija Destan, juče emitovanom epizodom završila je na sedmom mestu u AB i zauzela peto mesto u ABC1.

Jedno je sigurno – kriza je sve veća…

NOVO - Današnji slavljenici su Binnur Kaya i Kadir Dogulu

By: Milt-TV Exposed