Promena naziva turske serije Imkansiz

Turska serija Imkansiz je najavljena kao projekat koji dosta obećava. Zanimljiva radnja i kvalitetan glumački kadar su bez dileme dobar osnov za takve najave.

Promena naziva turske serije Imkansiz

Foto Credits: Ensonhaber

Serija se ipak neće zvati Imkansiz kao što je bio prvi naziv projekta. Novi naziv, pod kojim će serija biti emitovana jeste Misafit, u prevodu Gost. U pitanju je zajednička odluka kompanije Medyapim koja radi na projektu i televizije Fox TV gde će serija biti emitovana. Podsećamo, u pitanju je adaptacija japanske drame Oasis.

Glavna uloge seriji Misafit / Gost će tumačiti Hazal Kaya, Ozan Dolunay i Bugra Gusloy. Režiser na projektu je Arda Sarigun koji je radio na seriji Babil.

Radnja ovog projekta će nam doneti priču o devojci koju u seriji tumači Hazal Kaya, koja je živela teškim životom. Ona je usamljena, roditelji je nisu želeli, odbačena je od svih. Spletom okolnosti će započeti novi život sa porodicom detektiva koji je nedavno ostao bez supruge. U bolnici će shvatiti da nisu uspeli da je identifikuju i da je dobila priliku za novi život. Zbog toga će se u početku pretvarati da je izgubila pamćenje. Ulogu detektiva će tumačiti Bugra Gulsoy. Ovo je samo delić radnje novog po svemu sudeći zanimljivog projekta.

NOVO - Porast gledanosti serije Kardeslerim / Moja braća

 By: Milt-TV Exposed