Turske internet serije – Rejting na IMDB 10.01.

Objavljena je nova rang lista sajta IMDB ove godine, a koja je vezana za turske internet serije. Na njoj se beleže određena pomeranja.

Turske internet serije – Rejting na IMDB 10.01.

Foto Credits: Haber Global

Krenimo redom. Pojavljivanje stand-up komedije Cema Yilmaza na Netflixu je pozitivno uticao na plasman turskih internet serija na listi IMDB.

Sve serije imaju stabilne pozicije i napreduju, sem serije 50m2 koja više nije u top 5.000 pa je zbog toga ni nema na ovoj listi. Najbolje plasirana je serija Kulup / Klub, koja je na 476. mestu od svih serija na ovoj rang listi. Na drugoj poziciji od turskih serija je The Protector, serija koja je 1623. na ukupnoj listi. Treće mesto zauzima dokumentarna mini-serija Rise of Empires: Ottoman, koja je 2077. medju svim serijama na svetu, a koja će u toku ove godine dobiti novu sezonu.

Serija Ersan Kuneri je zauzela 2171. poziciju. Iza nje je serija Atiye koja je 2452. Zbog nove sezone serije Ask 101, ovaj projekat je takođe napredovao i trenutno je 2591. Serija Ethos je iza nje i zauzima 2765. poziciju. Yesilcam, serija digitalne platforme Blu TV je 3616. na listi IMDB, dok je serija Fatma 4177.

Izuzev pada na listi serije 50m2, ostali projekti beleže bolje pozicije u odnosu na prošlu rang listu. Koja od navedenih serija je vama omiljena? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Taner Olmez i Erkan Kolcak Kostendil u novoj seriji!

 By: Milt-TV Exposed