Letnje turske serije 2021. godine

Leto 2021. godine obećava gledaocima turskih serija nekoliko zanimljivih projekata. Svako leto donese nešto novo, uglavnom veći broj romantičnih komedija, koja će ovog leta biti najzanimljivija saznaćemo u narednim mesecima.

Letnje turske serije 2021. godine

Foto Credits: Teammy

Kao po običaju, samo jedna od tih romantičnih komedija „preživi“ i nastavi emitovanje i nakon letnje sezone. Već sada su poznati datumi premijera nekoliko novih projekata. Serija Cam Tavanlar / Stakleni plafoni imaće svoju premijeru 9. juna. Glavne uloge u ovom projektu će tumačiti Bensu Soral i Kubilay Aka. Serija će imati teškog rivala od samog starta. Od 9. juna će krenuti i nova sezona serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata.

Serija Askin Tarifi / Recept za ljubav će početi u ponedeljak, 7. juna. Glavne uloge u ovoj seriji će glumiti Kadir Dogulu i Serra Ariturk. Glavni rival ovom projektu će biti serija Kahraman Babam / Moj otac je heroj, koja počinje nedelju dana kasnije. U pitanju je serija u kojoj glavnu ulogu tumači Gorkem Sevindik a koja je već počela u aprilu pod nazivom Kirmizi Kamyon. Zbog niske gledanosti, projekat je odložen za leto. Premijeru pod novim nazivom će imati 14. juna.

Serija Baht Oyunu / Igra za sreću će početi u utorak 15. juna. Glavne uloge u seriji će glumiti Aytac Sasmaz i Cemre Baysel. Na taj način će postati glavni konkurent seriji Ada Masali / Priče jednog ostrva u kojoj će glavne uloge tumačiti Alp Navruz i Ayca Aysin Turan. Upravo taj projekat je od strane kritičara proglašen za najvećeg favorita da osvoji srca gledalaca.

Još uvek se ne zna datum premijere nekoliko novih projekata. U pitanju su serije Bas Belasi sa Irem Helvacioglu i Seckinom Ozdemirom u glavnoj ulozi, zatim Kalp Yarasi / Rana na Srcu i Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta. Takođe, u narednim danima se očekuju informacije oko početka serije Kazara Ask u kojoj će glavne uloge tumačiti Umit Kantarcilar i Sude Zulal Guler.

Po svemu sudeći očekuje nas veliki izbor svi se nadamo zanimljivih turskih serija. Koja serija je po vama favorit? Pišite nam u komentarima.

NOVO - La Casa De Papel / Money Heist sezona pet – datum premijere i najava

 By: Milt-TV Exposed