Su Burcu Yazgi Coskun ne planira estetske operacije!

Su Burcu Yazgi Coskun, koja ima veliku bazu fanova sa svojim likom Asiye u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, postala je veoma popularno ime iako je još uvek u ranim tinejdžerskim godinama.

Su Burcu Yazgi Coskun ne planira estetske operacije!

Coskun, koji je pred kamerama od svoje 7. godine i navikla se na glumačku profesiju od malih nogu, sada je stekla milione obožavalaca velikim uspehom u tri sezone serije Kardeslerim.

Glumica, o kojoj se priča i sa uspešnim partnerstvom sa Onurom Seyitom Yaranom u seriji, slovi za jednog od najjačih kandidata za prvo mesto svake nedelje na listi najzastupljenijih glumica na društvenim mrežama.

Su Burcu Yazgi Coskun je takođe neko ko ima neke opsesije. Coskun, koja ne okleva da priča o ovim opsesijama, nije u stanju da se nečemu odmah prilagodi. Na primer, ako iznenada dođe ponuda da ode negde, mlada glumica je rekla da se ne može prilagoditi tome i da ne zna šta da radi.

Planira unapred

Na pitanje o njenim opsesijama, glumica je dala sledeće informacije:

„Ja sam generalno opsesivna osoba. Ja uopšte nisam opuštena osoba.. Mislila sam to u smislu perfekcionizma. U tom smislu imam opsesije. Ako mi neko odjednom kaže: 'Ajmo tamo', ne mogu. Moram da znam unapred. Moram da se isplaniram. Navikla sam na tempo, ali sve mora da bude jasno u tempu.”.

Objašnjavajući da je selektivna u hrani, glumica je navela da je probala raznu hranu iako joj se nije dopala i nije oklevala. Izrazivši da se smatra prelepom, glumica ne planira ni estetsku operaciju.

Su Burcu Yazgi Coskun je objasnila da je lečena jer su joj zubi oštećeni, a da je to bilo prirodno, dodajući da ne gleda negativno na ljude koji su imali plastične operacije.

NOVO - Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan u novoj seriji?!

By: TV Exposed