Elcin Sangu i Uraz Kaygilaroglu kao partneri u novoj seriji?!

Turska glumica Elcin Sangu napravila je najveći uspeh u karijeri romantičnom humorističnom serijom Kiralik Ask i učinila svoje ime poznato svetu.

Elcin Sangu i Uraz Kaygilaroglu kao partneri u novoj seriji?!

Foto Credits: Internet Haber

Međutim, Sangu je nakon toga bila razočarana u seriji koja je usledila. Navodi se da će se Elcin, koja je poslednjom ulogom u seriji Lažovi i sveće bila pomalo razočarana zbog niskog rejtinga uskoro vratiti na set.

Glumica Elcin Sangu stekla je ogromnu bazu obožavalaca ne samo u Turskoj već i u svetu, sa TV serijom Kiralik Ask koja je emitovana na Star TV-u periodu 2015.-2017. godine, a glavnu ulogu je podelila sa Barisem Arducem. Nakon toga, obe serije u kojima je glumila bile su veliko razočarenje za glumicu. Elcin se prošle zimske sezone susrela sa publikom na TV ekranu Fox-a sa TV serijom Lažovi i sveće. Međutim, serija Yalancilar ve Mumlari, koju potpisuje Medyapim, oprostila se od platna nakon 5 epizoda. U stvari, Sangu je izrazila svoj bes nakon ovog razočaranja i poručila da će se neko vreme kloniti setova.

View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

Navodno će ove zimske sezone na Star TV-u biti i Elcin, koja je dugo odsutna sa setova. Navodi se da će Sangu podeliti glavnu ulogu sa Urazom Kaygilarogluom u TV seriji  Cop Adam / Krupije.Uraz Kaygilaroglu je još uvek na setu za snimanje serije Avci / Lovac, koja se snima za Disney Plus i u kojoj deli glavnu ulogu sa Pinar Deniz.

Iako još nije data definitivna izjava, mogućnost da Elcin Sangu i Uraz Kaygilaroglu budu partneri već je izazvala veliko uzbuđenje.

NOVO - Uskoro počinje snimanje turske serije Gecenin Ucunda

By: TV Exposed